21.11.2012

PÁR-BESZÉD – ZENÉVEL ÉS IRODALOMMAL

A látogatók asztalok mellett ülve, egy finom bor társaságában tölthetnek el egy könnyed estét a kortárs magyar irodalom kiváló íróival, költőivel valamint népszerű színművészekkel, énekesekkel, zenészekkel, zeneszerzőkkel.

A rendezvényeken az irodalom és a zene kapcsolata kerül a középpontba, de a kötetlen beszélgetéseken a felolvasások és a színpadi produkciók mellett elhangzanak gyermekkori emlékek, személyes történetek is. Az írók, költők előlépnek az írásaik mögül, az előadóművészek levetik szerepeiket, és a néző ebben a különleges szellemi műhelyben nem csupán szemlélője lesz az estének.

Vendégeink voltak már többek közt Tóth Krisztina, Kemény István, Esterházy Péter, Darvasi László, Parti Nagy Lajos, Grecsó Krisztián és Spiró György valamint Miklósa Erika, Udvaros Dorottya, Lukács Miklós, Másik János és Érdi Tamás.

 

November 27-én 19:30-kor  Kukorelly Endre enged bebocsájtást életének kulisszái mögé és műveinek világába három grácia társaságában. A népszerű író az egyenes beszéd híve, legyen szó irodalomról, politikáról, fociról - vagy természetesen a nőkről. Nem kertel, nem kendőz, nem csúsztat, megmondja, amit gondol.

Makó Brigitta és Makó Tünde hegedű-, Szenthelyi Judit zongora játékával színesíti az estét.

Az est moderátora: Király Levente

 

 


Rózsavölgyi Szalon
Telefon: 486-33-39
Mobil: +36/30 84 85 706
zsakay@pentaton.hu
www.rozsavolgyi.hu

 

 

 

Generuje redakčný CMS systém GlobalWeb a eShop GlobalShop spoločnosti Global Services Slovakia s.r.o.